Hjemmesnekra müsli

Da har jeg prøvd det også! Hjemmelaga müsli! Full suksess! Her er oppskrifta!

700g lettkokte havregryn
100g hasselnøtter
100g havrekli
50g mandler
30g sesamfrø
30g knuste linfrø (eller hele linfrø)
4 epler
4 dl eplejus uten sukker
1 ts salt
1ts kanel

Hakk nøttene og bland med alt det tørre. Skrell eplene, ta ut kjernen og kutt i biter. Kok bitene til de er møre. Hell av vannet og hell i eplejusen i kasserollen din. Ta stavmikseren fatt og mix til det blir en eplemost. Hell eplemosten oppi tørrblandingen din. Blandingen blir da litt klibrig. Ha blandingen utover på to stekeplater (uten bakepapir).

170 grader i ca 50 minutt. Rør innimellom så det ikke brenner seg:) avkjøl før du putter det i boks.

Passer nydelig sammen med cottagecheese, yoghurt eller kesam og noe frukt som for eksempel banan, eple eller syltetøy:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits