Nytt år, nye muligheter!

Det nye året ble ringet inn på Byafossen med familie og venner for vår del. Pinnekjøtt sto på menyen. Ute var det stjerneklart og mildt. Perfekt til å stå ute å nyte rakketter og champis. 
Nelly har julesløyfa på. 

Noen nyttårsforsetter: Ja, det må man da ha. 

1. Spise mindre godis. Hærreguuud, jula har tatt helt av i år. Nå er det siste fredag i hver mnd som er godterdag. Påskeaften, min bursdag og fra julaften til nyttårsaften er lov. Greier jeg dette da? 
2. Lese mer bøker. Boka under fikk jeg til jul så den skal jeg nok snart åpne. I fjor så leste jeg jo ingen, så denne må jo bli enkel...
3. Lære meg musle up. Var så nær før jeg ble gravid, men er på vei igjen nå...
4. Strikke en genser til meg selv. Noe fra katalogen under blir perfekt.
5. 21 chins (eller pullups som det egentlig heter) igjen. (Greide 21 før jeg ble gravid med Nelly, altså ca des/jan/feb 2013). Da snakker vi altså pronert grep (håndflatene fra deg).
6. Strikke en julekule. Dette skulle jeg ha prøvd i 5 år nå... Men det blir aldri noe av det.7. Sjonglere stødig med fem baller. 

8. Ta 120kg i markløft igjen, slik jeg gjorde før jeg ble gravid. Kjørte 100kg, 3 reppere på trening i dag.Nei nå kan jeg ikke ha flere da det blir for mye å holde styr på!

Har du noen forsetter eller?

4 kommentarer

Silje K. A.

02.01.2014 kl.18:54

Anbefaler Bertrand-boka! Er over halvveis allerede:)

Imponert over forsettan dine, og så variert dæm e:) Godt nytt år!!

fullskuv

02.01.2014 kl.21:26

ja første boka e æ halveis i, åsså ligg helvetesuka på vent! glede mæ? vi får sjå kor mang æ klare da:) kjøre ut hardt værtfall!

Marit

25.01.2014 kl.19:55

Lykke te med godterimålet..... Kjedli te mæ som må eta godis alein da... Mmmmm håkkipulver, druesukkerrør å sånne røde med kvitt inni! :)

fullskuv

27.01.2014 kl.15:53

Marit: På fredan e de lov! Den 31.!!! Heldivis!!

Skriv en ny kommentar

hits