Tomtejakt

Vi er jo både på hus og tomtjakt nå i området Steinkjer/Inderøy. Vi har i helga vært på boligmesse og snakket med noen husleverandører i tilfelle det blir slik at vi bygger. 

      

Vi har iallefall klare tanker om hvordan vi vil ha det inni huset vårt. Og det er både jeg og Espen rimelig enige på... heldigvis:) 

    Vi er litt fristet på blant annet å bygge Nexus ,  350 eller Norunn. Men først må man liksom finne tomta da, før man bestemmer seg for hus...

I helga har vi vært å sett på noen tomter både på Inderøya og på Frøsetåsen. Når det er like dyrt å kjøpe et hus og pusse det opp som å bygge nytt frister det jo veldig å bygge sitt eget palass, helt fra børjan liksom! Vi snakket også med en eiendomsmegler som jobber i området som sa at det kommer til å bli lagt ut mange spennende hus i de neste månedene, så vi må vel fortsette å følge med på finn.no/bolig. 

Simma lungt!

 

3 kommentarer

kristinemango

26.03.2012 kl.13:36

Interessant!! Glede mæ te å sjå ka som bli lagt ut framover no ja! Fine hus dåkk kan tenk dåkk å bygg å! Æ å vil bygg mæ hus, men vi får sjå. dyrt bli det læl. hehehe.

Marit Parit

26.03.2012 kl.21:13

Derre bli spennende te dåkk ja! Æ kan steik vafla, mens dåkk bygge å male å sånn! :)

Kairi

07.04.2012 kl.20:05

Lykke til! Her ble det et eldre hus, men beliggenheten fristet veldig. Nært alt og fin uteområde rett ved huset. Så etter sommer er du hjertelig velkommen til Furuskogveien 32 på kaffebesøk:-) Da har vi nok kommet oss på plass:-)

Skriv en ny kommentar

hits